Nyt saa arvostella!

kirjankansikuva_lowres Tuntemattomana esikoiskirjailijana sitä tietenkin toivoo saavansa palautetta tekemästään työstä. Toivoisin kirjan päätyvän lukuun kaveripiirini ulkopuolellekin saadakseni tietää, aukeaako tarina sellaisillekin henkilöille, jotka eivät minua henkilökohtaisesti tunne.

Siispä, jos olet vaikkapa kirja-arvioita bloggaava lukutoukka, pyydä ihmeessä arvostelukappaletta. Minulla on niitä (toukokuun alusta alkaen) rajallinen määrä, mutta ainakin sähköisen version tekstistä pystyn lähettämään vaikka heti. Vastapalvelukseksi pyytäisin rehtiä julkista arviota kirjasta. Saa haukkuakin, jos siltä tuntuu.

Arvostelukappaletta voi kysäistä vaikkapa sähköpostitse (heli@kiinakirja.fi) tai ihan tähän viestiin kommentoimalla. Kerrothan viestissäsi, millaiseen käyttöön kirjaa haluaisi arvosteltavaksi saada. Joitakin lukijapalautteita olenkin jo saanut oikolukuprosessiin osallistuneilta henkilöiltä. Nuo arviot löytyvät lukijapalautetta-sivulta.

Share Button