Onnenpäivä

onnenpäivä

Tietäisittepä, miten onnelliseksi olette tänään minut tehneet! Sain illalla ennakkotilauksen sadannesta kirjasta, joten ensimmäisestä painoksesta enää 300 kirjaa on myymättä. Kiitos luottamuksesta!

Sitten vielä illalla tänne sivustolle tupsahti yksi uusi lukijapalaute. Olen noiden palautteiden edessä todella nöyränä. Sitä pelkää, että lukija ei löydäkään tarinasta mitään tarttumakohtaa tai pitää koko juttua aivan turhana. 

Lainaan tähän Jounin tänään kirjoittaman palautteen sellaisenaan:

”Paljon lukevana ja matkailusta innostuneena luin kirjan kerran ja muutaman päivän päästä toistamiseen. Eläväinen kerronta, joka poikkeuksesta matkakirjoista puuttuu ryöpsähtää tässä lukijan silmille positiivisesti. Hyvä kirja tuo mieleen elokuvamaisesti tapahtumat ja henkilöt. Matkailusta ja elämästä kiinnostuneille suosittelen lämpimästi. Toki antaa elämyksiä kaikille. Hieno kirja, toivottavasti jatkoa seuraa.”

Onnenpäivähän se tämä tällainen on, että lukija tykkää tarinasta ja vielä tulee ja kertoo sen julkisesti. Toivottavasti tämä rohkaisee muitakin tarinan jo lukeneita kertomaan mielipiteensä.

Mutta ei passaa meikäläisen jäädä makailemaan lehtikasaan kuin kiinalaismorsion tuossa kuvassa. Illan vietän lähettämällä ”Kiitos ennakkotilauksesta” -viestejä niille tilaajille, joille en ole ehtinyt vielä vastata. Olette rakkaita!

 

Share Button