Aromipesä?

riisinkeitin

Ei, tämä ei ole aromipesä, jossa hernekeitto valmistuu kätevästi vuorokaudessa. Tässä höyrystimessä kypsyy kiinalainen hyvin puikoissa  pysyvä riisi sekä kasvikset. Kiinassa asuessa tämä oli päivittäin käytössä, sillä paikalliset perunat olivat kunnon liimaperunoita. Niistä ei kyllä ainakaan keittämällä ruokaa aikaiseksi saanut.Täytyy tunnustaa, että Suomeen palattuamme riisin keittely on jäänyt tosi vähäiseksi. Kiintiö taisi tulla täyteen. Kaipasin niin paljon puhtaita tuoreita vihanneksia, että salaatti on maistunut ihan uudella tavalla.

Jos olet niin nuori, ettet ymmärrä aromipesä viittausta, niin tässäpä näyte todella kätevästä tv-shopissa myynnissä olleesta klassikkotuotteesta. Koskaan ennen ei ole hernekeiton valmistaminen ollut näin helppoa!:

Share Button