Naistenpäiväspecial

lumme

Huomisen kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi tarjoan seuraavaa:

– Jos tilaat tänään klo 24 mennessä kiinakirja.fi ennakkotilauksen kautta kirjan naispuoliselle ystävällesi ja laitat tilauslomakkeelle mukaan lahjansaajan sähköpostiosoitteen, lähetän huomenna lahjan saajalle henkilökohtaisen sähköpostin, jossa onnittelen naistenpäivän kunniaksi, kerron hieman taustoja kirjasta ja sovin kirjan toimittamisesta. Sinun ei siis tarvitse itse selvittää edes lahjan saajan osoitetta tai pakata kirjaa postiin vaan teen sen puolestasi, kunhan vain tilauslomakkeen täytät ja lahjansaajan sähköpostiosoitteen toimitusosoitekenttään sujautat. Kätevää!

Lahjatilaus laskutetaan sinulta vasta maalis-huhtikuun vaihteessa kirjan lähtiessä painoon. Ennakkotilaajan edullinen hinta on 15 e + lähetyskulut.

Kadotetut kasvot kirja sopii naistenpäivään, sillä kirjassa kerrotaan naisen roolista ulkomaankomennuksella arjen pyörittäjänä. Kiinalaisten perheiden tarinoissa kuvaillaan myös, miten yhden lapsen politiikka on vaikuttanut käytännössä tyttöjen ja poikien asemaan perheessä ja yhteiskunnassa. Tutustu tästä näytelukuihin >>

Share Button