Piikki, mistä se tuli?

piikki1903

Oi, sivustollani on kävijäpiikki! Mistä te tupsahditte?
Alkuryntäyksen jälkeen sivuston kävijämäärä on ollut noin 30-50 lukijaa päivässä. Eilen kuitenkin yhtäkkiä 292 lukijaa! Yritin selvitellä kävijäanalytiikan avulla ketä olette, mutta menin vain hämilleni. Ihanaa kuitenkin, että löysitte tänne!

 

Tällaista siis selvisi kävijäanalytiikasta.

1. Selvä piikki kävijämäärissä

piikki1903

 

2. Kävijät pääkaupunkiseudulta. Tässä vaiheessa epäilin, josko suomen kielen opiskelijoille laittamani postaus olisi tuonut kävijöitä yliopistolta.

kävijät1803

3. Mutta yliopiston palvelimelta kävijöistä tuli parikymmentä

palvelimet1903

 

4. Ja sitten kaikista hämmentävin tieto: suurin osa kävijöistä olisi tullut sivulle suoraan osoitteen kadotetutkasvot.fi kirjoittamalla? En oikein usko. Jotain outoa tässä tilastossa nyt on. Ilo kuitenkin huomata, että vielä kovin nuori ja kävijämäärältään pieni sivusto näkyy tuoneen eilen kuitenkin 4 kävijää Googlen hakukoneenkin kautta.

lähteet1903

Saa selittää, ken osaa. Minulla on oma lehmä ojassa. Olen kiinnostunut oppimaan lisää analytiikasta.

Share Button