Voiko kirjan lainata kirjastosta?

kansi

Kyllä, toivottavasti! Kadotetut Kasvot ilmestyy toukokuussa. Heti kirjan tultua painosta, toimitan sen ennakkotilaajille. Ja sen jälkeen toivon kirjan löytävänsä tiensä myös kirjastoihin. Sinä voit auttaa tässä!

Kirjastot ottavat asiakkailtaan vastaan hankintaesityksiä. Isoimpien paikkakuntien kohdalla löytyy netistä valmiita lomakkeita, joiden kautta voi ehdottaa kirjaa kirjaston valikoimaan. Katsoin tämän sivuston kävijätilastosta ne paikkakunnat, mistä eniten on ollut lukijoita ja tässäpä teille omien lähikirjastojenne hankintaesityslomakkeet linkitettyinä:

Järvenpään, Keravan, Mäntsälän ja Tuusulan kirjastot
Kemin kaupunginkirjasto
Keski-Suomen kirjastot
pääkaupunkiseudun kirjastot
Oulun kaupunginkirjasto
Tampereen kaupunginkirjasto
Varsinais-Suomen kirjastot
(Jollet löydä omaa lähikirjastoasi tästä listasta koeta Googlata ”hankintaesitys x kirjasto” tai kysy oman kirjastosi palvelutiskiltä neuvoa.)

Hankintaesityslomakkeella kysytään kirjasta seuraavia tietoja:

Teoksen nimi: Kadotetut kasvot
ISBN:  978-952-93-3631-9
Tekijä: Heli Järvenpää
Julkaisuvuosi: 2014
Julkaisija/Kustantaja: Heli Järvenpää, omakustanne

Luulisin, että hankintaesitys kannattaa ajoittaa toukokuulle, kun kirja on ehtinyt ilmestyä ja olen toimittanut siitä näytekappaleen kirjastopalveluun. Eli laitapa kalenteriisi muistutus asiasta heti vappua seuraavalle viikolle!

Share Button