Lähtölaskenta

valotKuvassa kiinalaiset liikennevalot ilmoittavat sekunteja ennen valon vaihtumista vihreäksi. Mielestäni loistava systeemi, joka auttaa ennakoinnissa. Jotain tällaista levotonta odotusta on ilmassa nyt kirjaprojektissakin. Kun vuosien työ on siinä pisteessä, että pitäisi päästää irti, olo on levoton.

 

 

 

Missä kirjaprojektissa sitten tällä hetkellä mennään?

  • Ennakkotilauksia on tullut noin 130 kappaletta. Tällä hetkellä mietin, riittääkö 500 kappaleen painos koko vuoden tarpeiksi vai pitäisikö tilata 1 000 kirjaa. Omaan käyttöön kun tarvitsen noin 100 kirjaa, niin eihän tuossa kovin paljoa julkaisun jälkeen tilattavaksi ole jäljellä. Hintaeroa 500 ja 1 000 kappaleen painoksella on nimittäin alle 1 000 euroa. Jos taasen päädyn tilaamaan nyt 500 kappaletta ja hetken päästä toisen 500 kappaletta, hintaa tulee 2 000 euroa enemmän.
  • Olen saanut kirjan graafisesta suunnittelusta vastaavalta Vesa-Matti Juutilaiselta uunituoreet mallit kirjan taitosta. Lisäksi Vesa-Matti on suunnitellut kirjalle sopivan lahjakortin (eli pian voit tilata kirjan ystävälle lahjaksi ja saada täältä sivulta tulostettua jo etukäteen annettavaksi lahjakortin, jossa kerrot lahjasta).
  • Teksti on oikoluettavana suomen kielen ammattilaisella. Päätin kuitenkin satsata tuohon työhön euroja, jotta lukukokemuksenne ei jäisi ainakaan välimerkkien vääristä paikoista kiikkaamaan.

Ja minä vain toivon, että tarina löytää lukijansa. Jännitän tulevaa palautetta.

Share Button