Kosketus

C0062305 Back tattooNäin jälkikäteen ajateltuna olisi kyllä pitänyt osata arvata. Siitä, miten vastaanoton neito antoi hoitojen kuvausesitteen käteen ja kipitti nurkan taa. Siitä, miten minut melkein juoksutettiin hoitotiloihin. Siitä, miten ihmettelin hierontatilan yhteydessä olevassa suihkuhuoneessa isoja shortseja, jotka minun käskettiin pukea ylle. Miten ne pysyvät langanlaihojen kiinalaisten päällä, kun minulle olivat ihan passelit?

Siitä miten hoitaja kysyi hieronnan jälkeen: ”Haluatteko jotain muita hoitoja?” Siitä, miten kassalla minulle sanottiin: ”Ensi kerralla voitte soittaa, niin osaamme valmistella huoneen teille.” Mitä erityisvalmisteltavaa siinä on ja eikö se muka nyt ollut valmisteltu? Siitä, että hieroja oli nainen eikä mies niinkuin yleensä kiinassa on tapana (siis naiselle mieshieroja ja miehelle naishieroja yleensä).

Kotona silmäilen minulle mukaan annettua esitettä. Siinä lukee vapaasti suomennettuna: ”Yrityksemme on ammattimainen terveysklubi miehille.” Niinpä tietenkin.

Kuva: Flickr / Wellcome Images

Share Button