Ken leikkiin ryhtyy…

pedissa

– Haluutko sä tulla mun kanssa sänkyyn vai vessaan?

Tuollaiseen kysymykseen pääsin vastaamaan muutama viikko sitten ja kohtaamisen tulokset on nyt julkaistu.

Pääsin ilokseni mukaan kirjailija Katleena Kortesuon Sano se someksi kirjan markkinointivideoille. Katleenaan törmäsin ensimmäisen kerran jo melkein kymmenen vuotta sitten, kun hän tuli opettamaan tapiolalaisille verkkokirjoittamista. Mielenkiinnolla olen lukenut Katleenan Ei oo totta -blogia ja viime syksynä kohtasimme koulutuskuvioissa uudelleen, kun Katleena tuli kouluttamaan Algol Technicsin johtoryhmälle bloggaamista. Tuon kurssin osallistujen ensimmäisiä kirjoituksia voi nyt lukea täältä>> 

Mutta nyt siihen markkinointivideoasiaan. Katsokaa mikä luonnerooli minulle annettiin! Kerrankin olen hiljaa.

Lupaan lukea kirjan tämän kevään aikana ja kertoa, mitä opin.

Share Button