Yrityksen synttäripäivä on 2.5.

newyork2

Sain tänään postissa Kaupparekisteristä ilmoituksen toimenimeni rekisteröinnistä. Siinä kerrotaan yritykseni synttäripäivän olleen 2.5. Ja mitä minä mokoma tein silloin?

Pyöräilin aamulenkkiä New Yorkin Central Parkissa autuaan tietämättömänä juhlapäivästä. Täytin itse tämän vuoden tammikuussa 40 vuotta. Vapun matka oli lahjani juhlavuoden kunniaksi itse itselleni. Seurakin oli parhautta, kun sain viettää muutaman päivän kaksin veljeni kanssa. Mutta nyt siis merkkaan tuon firman merkkipäivän kalenteriin. Ehkä jonain päivänä voin juhlia vuosipäivää yhdessä kirjan lukijoiden kanssa. Sitä odotellessa!

PS. Painokoneet jylläävät. Aikaa kirjan julkaisuun alle 3 viikkoa. Saat siis kesälukemisesi hyvissä ajoin ennen lomakauden alkua. Ja jos haluat lahjoa vaikkapa äitä tai opea kirjalla, täältä voit etukäteen jo tulostaa lahjakortin saajalle >>

newyork3newyork5biking

Share Button