Hidas aika

aamu6Kirja painossa. Odottavan aika. Näin painajaista, että kirjan otsikko oli menty muuttamaan. Hermostuttaa. Huolestuttaa, miten ehdin työpäivien päälle postittelemaan ennakkotilauksia. Pelottaa, jos kukaan ei kirjan luettuaan sanokaan siitä mitään. Tai sanoo jotain, mistä pahoitan mieleni. Sellaista se on arvosteltavaksi heittäytyminen. Antaa tulla vaan.
Ehkä minun pitäisi hyväksyä se, ettei aika tunnu nyt juoksevan. Se on kuin kiinalainen aamuvoimistelu, hidastunut ja vaatii minua vain tottumaan. Tai kuin kala, joka roikkuu naapurin parvekkeella hellekeleillä jo neljättä viikkoa ”kypsymässä”.

kalaparvekkeella

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinä tämän sivun kävijänä olet minun Mahjong-joukkueeni. Seuralaiseni odotuksessa. Pelissä, jonka sääntöjä en kunnolla edes tunne.
MahJong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tällä sivustolla on ollut jo 2000 kävijää ja 3000 käyntikertaa. Enää reilut pari viikkoa ja pääsette lukemaan itse kirjaa. Tässä lista sivuston suosituimmista osioista. Jos sieltä vaikka odottavalle löytyisi jotain luettavaa.

1. Etusivu, 1 306 lukijaa
2. Näyteluvut, 446 lukijaa
3. Ennakkotilaa kirja, 245 lukijaa
4. Lukijapalautetta, 231 lukijaa
5. Nyt minusta tulikin yrittäjä, 187 lukijaa
6. Lippa silmillä – 4 syytä miksi en (vielä) tehnyt e-kirjaa, 183 lukijaa
7. Blogi-osion etusivu
8.  Miksi teen omakustannekirjan?
9. Toiseksi viimeinen oikolukukerta
10. Kiinalaisella kuntosalilla

 

 

 

 

 

Share Button