Tiedän paikan ihanan

rawa1Koska Kiina ainakin vielä vuonna 2008 määriteltiin kehitysmaaksi ja erityisen haastavaksi ulkomaankomennuksen kohdemaaksi, sinne lähtijöitä neuvottiin pitämään kahden vuoden komennuspätkän aikana ainakin yksi lomajakso jossain muissa maisemissa. Aivan kuten Kiinassa asuja välillä kaipasi taukoa Kiinasta, tämän blogin lukijakin saattaa kaivata vaihtelua maisemiin. Siksi vien sinut Rawalle, Malesiaan.rawa6

Tässä kuvassa seison rannalla lasten kanssa. Rannalla, jollaisia olin aiemmin nähnyt vain matkailumainosten kuvissa. Luullut lavastetuiksi.

 

Meidät oli hotellin toimesta haettu henkilöautokyydillä Singaporesta ja kolmen tunnin ajomatkan ja pienen veneilyn jälkeen olimme perillä rannalla, jossa oli vain kymmenkunta mökkiä ja ravintolarakennusa. Ei mitään muuta silmänkantamassa.

 

 

 

 

 

 

 

rawa3Mökit olivat rakennustasoltaan tasoltaan suomalaista leikkimökkirakentamista ja veden käyttöä pyydettiin säännöstelemään, mutta mitä väliä sillä oli, kun palmuissa roikkui riippumattoja ja pihateillä kävelivät riikinkukot!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rawa5

 

 

Niin pieni ihminen, niin suuri maailma. Pieni poikamme veti tuntikausia perässään ajopuita, piirsi hiekkaan, juoksi aaltoja karkuun. Mietin, miten paljon tutkittavaa hänellä vielä olisi elämässä edessään. Pikku Robinson.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä on paikka, jonne joskus vielä haluaisin pariksi päiväksi palata.
Lisätietoja >>

rawa8 rawa7 rawa2 rawa1

Share Button