Loppukiri

Flickr_Tim Norris

Maaliviiva häämöttää. Kirjailija täällä nostaa vain jalat pöydälle ja odottaa kassavirran kasvua. Tai sitten ei. Tässä ensi viikon suunnitelmat kirjatouhujen osalta.

 

Kuva: Flickr, Timo Norris

Maanantaina käyn ostamassa 100 kappaletta kuplamuovikirjekuoria kirjojen postitusta varten. Kirjoitan ja printtaa saatekirjeet. Tulostan lomakkeelle tilaustiedot, jotta voin käsipelillä ruksia, mitä tilauksista olen saanut valmiiksi.

Tiistaina kirjat toivottavasti saapuvat ja ovat sellaisia kuin pitikin (ettei nimi ole matkalla vaihtunut tai puolet sivuista irronnut). Jos kaikki ok, postaan kuvan tänne sivuille ja FB-profiiliini niin että lähellä asuvat kirjan tilaajat tietävät tulla omaansa noutamaan. Yritän myös ehtiä toimittamaan BTJ:lle ensimmäiset sieltä kautta tulleet kirjatilaukset.

Keskiviikkona alan postittelemaan kirjoja siinä järjestyksessä, kun tilaukset ja maksut ovat saapuneet perille. Parkkeeraan itseni klo 19-20 Ruoholahden kauppakeskuksessa olevaan Ciao Caffe kahvilaan painotuoreiden kirjojen kera. Sieltä voit siis tulla noutamaan oman kirjatilauksesi tai ostaa kirjan edulliseen 15 e hintaan omistuskirjoituksen kera. Saa myös tulla ja auttaa postitusten kokoamisessa!

Torstaina aion käyttää koko pyhäpäivän postitushommiin. Tavoitteenani on siis viimeistään perjantaina kiikuttaa postiin kaikki ne ennakkotilaukset, joista maksu on tullut keskiviikkoon mennessä perille.

Perjantaina hengähdän.

Lauantaina kirjoitan kirjaan liittyviä tiedotetekstejä ja pistän kuitit järjestykseen kirjanpitoa varten. Ynnään tulot ja menot. Tällä hetkellä tililleni on tullut maksusuorituksia sen verran, että pystyn taittotyön jo maksamaan kirjan myyntituloilla. Enää siis painokulujen ja oikolukutyön verran miinuksella.

Sunnuntaina mietin, mitä voisin tehdä löytääkseni tarinalle lisää lukijoita. Siinä sinäkin voit auttaa. Kerron myöhemmin, miten. Ideoitakin vastaanotetaan!

Share Button