Siinä se nyt on – Kadotetut Kasvot kirja valmiina!

kirjatuliAamulla sain soiton rekkakuskilta. Kirjat olivat Suomessa ja pian kotiovellani. Olin mielessäni kuvitellut ehkä viittä pahvilaatikollista ja raivannut olohuoneen matolle pikkuisen tilaa. Mutta pihaan peruuttikin niin iso rekka, ettei meinannut pikkutiellä kääntymään mahtua ja peräkontista esiin kärrylteltiin iso kirjakolli.

 

 

 

kirjatuli1

Tuota puisiin lavoihin pakattua kokonaisuutta ei saatu mahtumaan ovestamme sisään, joten pakettikasa parkkeerattiin autokatoksemme lipan alle sateelta suojaan. Noin 50 syväkyykkyä myöhemmin olin kiikuttanut laatikot yksitellen olohuoneeseemme.

Sain ennakkotilauksista tänään toimitettua työkavereiden ja naapureiden tilaamat kirjat. Ja sitten tulikin päivän jymy-yllätys. 40 kappaletta uusi kirjatilauksia. Eli kyllä minulla toimitettavaa asiaa riittää lähipäiviksi.

Kiitos teille tuesta! Nyt odottelen, kuka tänään kirjan saaneista ehtii ensimmäisenä lukijapalautetta kirjoittamaan. Jännittää kuin ekoille treffeille mennessä. Että ”tykkääköhän se ollenkaan musta”.

Share Button