Postin tuo jokaisen luo

ApeOlen urakoinut joka ilta postiin kirjapaketteja. Tänään olikin kiva saada viestejä, joissa kerrottiin ensimmäisten postitse matkanneiden kirjojen saavuttaneen lukijansa. Nyt sitten jännittelen lukijoiden palautetta. Etenkin kun oheinen kuva todistaa, että osa lukijoista on ihan apinoita.

 

Kuva: Heli Huuhtanen

 

 

 

pyörällä

 

Eilen poljin onnissani pyörällä lähikioskille kirjoja matkaan laittamaan. Tämä pikku satsi on varmaan perillä piakkoin. Tällä kertaa niin pienissä kuorissa, että yhden kirjan tilanneet saavat paketin suoraan luukustaan sisään.

 

 

 

 

 

Kiitos myös kaikille kirjansa booky.fi -palvelun kautta tilanneille! Tänään laitoin matkaan yli 7 kg paketin kirjoja Bookylle.

kiloissa

Ja arvatkaa mitä! Nyt kirja näyttää löytäneensä tiensä myös muutamiin kirjastoihin! Ainakin pääkaupunkiseudulla ja Turun alueella kirjaan oli tehty jo varauksiakin ja Jyväskylän seudun kirjastoihin kirja oli myös jo tilattu. Tässä sinä ystäväni ja kirjan lukija astut peliin:

1. Katso, löytyykö kirja omasta lähikirjastostasi. Jollei, tee hankintaesitys>>

2. Suosittele kirjan lainaamista ystävillesi.

3. Kirjoita kirja-arvostelu joko tänne Lukijapalautetta osioon, oman kirjastosi palveluun tai vaikkapa omaan blogiisi.

 

PS. Jutun alussa esiintyvä Ape-apina on kova matkustamaan ja hänellä on myös oma matka-aiheinen blogi. Käykääpä kurkkimassa>>

Share Button