4 000 käyntikerran puuro!

puuro2Blogissani poksahti eilen 4 000 käyntikerran raja rikki. Mahtavuutta! Tämän hienon hetken kunniaksi tarjoankin teille oikein erikoisjuhlapuuron. Löysin tämän luxus-tuotteen Kiinan kotimme lähellä sijainneesta luomutarvikkeiden erikoismyymälästä. Katsotaanpa, mitä Finland Instant Ryen tuoteselosteessa kerrotaan…

”1/3 Suomen maa-alueesta sijaitsee Napapiirillä, jossa maa on lumen ja jään peitossa kesannoimassa. Korkealaatuinen orgaaninen ohra kasvaa ainoastaan viiden kuukauden aikana kevään lopussa ja kesän aikana, kun lumi vuorten huipuilla alkaa sulamaan.”

Hmm…onkohan tällä tuotteella oikeasti jotain tekemistä Suomen kanssa vai onko tämä joku imagotemppu? Tuotteen alkuperämaaksi väitetään Suomi, mutta valmistaja on kiinalainen tehdas ja pakkaus sekä tuotteen kuvaus vaikuttavat kovasti täällä mietityiltä. Ainut, mikä aidosti viittaa Euroopasta tuotuun tavaraan on hinta. 14 euroa kilosta puurohiutaleita. Ostaisitko? Vai pistäisitkö oman viljaviljelmän sinne ikijään alle muhimaan?

Hyvää mielikuvapuuroilua!

puuro

Share Button