Tehtäisiinkö yhteistyötä?

bergennaama

Olen kaveripiirissäni tunnettu siitä, että ajaudun mitä ihmeellisimpiin ja antoisimpiin yhteistyökuvioihin. Väittäisin sen johtuvan siitä, että innostun helposti, enkä juurikaan koskaan sosiaalisissa tilanteissa mieti, että ”kehtaisko?” Yhdessä asioita tekemällä voi syntyä ihmeellisiä uusia asioita ja ainakin kokeilujen kautta oppii uutta. Siksipä ajattelinkin nyt avoimesti jakaa kanssanne päytälaatikkoni anteja mitä musakuvioihin tulee. Saa innostua ja olla yhteyksissä!

 

 

Ensinnäkin, näistä teksteistäni on tehty raakademo, mutta ne etsivät vielä sovittajaa / keikailevaa esittäjää. Ota yhteyttä, jos haluat kappaleen jossain muodossa mukaan ohjelmistoosi:

Kuin kevyttä tää kaikki ois (päätymässä ehkä perusteilla olevan dueton ohjelmistoon, mutta saa toki muutkin esittää, kunhan ilmoitukset Teostolle muistaa tehdä)
Viiden talven jälkeen
Kaikkeen valmiimpi mä oon
Patoja murtuu (teksti tehty yhdessä Petter Korkmanin kanssa)
Löydät kaiken meistä

Tässä puolestaan on laulutekstejä, jotka etsivät vielä säveltäjää.

Tänään olen elossa (varattu)
Sitä suojella haluta voi (alustava varaus tehty postauksen jälkeen, mutta toki muutkin voi hyödyntää)
Rouva Heikkanen  (alustava varaus tehty postauksen jälkeen, mutta toki muutkin voi hyödyntää)
Kun irti päästetty jo on (varattu tämän postauksen jälkeen)
Unohdetaan (varattu tämän postauksen jälkeen)
Kuka oikeasti oot

Yhteyden minuun saat tämän blogin kommenttikentän sekä seuraavien kanavien kautta:

Facebook-profiilini
Google+ profiilini
Twitter-profiilini
heli@kiinakirja.fi

 

Ja sitten viimeiseksi helmi. Artists in The Plus musiikkiyhteisö etsii uusia bändejä ja artisteja promottavakseen kansainvälisillä kanavillaan. Yhteisöllä on Google+:ssa yli 1,6 miljoonaa seuraajaa ja ensimmäisenä suomalaisbändinä yhteisöön mukaan tervetulleeksi toivotettiin vuonna 2013 MadCraft. Nyt yhteisö etsii lisää promottavia artisteja. Ja kyllä, tämä promotyö tehdään valitulle artistille maksutta. Haussa on kuitenkin artisteja, jotka itsekin panostavat some-näkyvyyteen ja tuottavat videomateriaalia faneilleen katsottavaksi. Yhteistyö Artists in The Plus yhteisön kanssa voi olla esimerkiksi kansainväliseen levitykseen meneviä videohaastatteluja, live-keikkoja tai videoitavia musiikkiesityksiä. Olen itse ollut vapaaehtoistyössä tässä yhteisössä syksystä 2013 tehden muutamia viestintään liittyviä projekteja.

Jos haluat hakea mukaan yhteisöön promottavaksi artistiksi, tässä ohjeet englanniksi:

HeliAITPWant an artist profile too? Send us artistsinplus@gmail.com your

1. Bio
2. Press photos
3. Links to website and social media channels
4. Links to music videos & releases

Share Button