5 000 käyntikertaa sivustolla

ruusujaTällä sivustolla on käyty postauksia lukemassa jo yli 5 000 kertaa. Huimaa. Eilinen  ”Tehtäisiinkö yhteistyötä?” viestin myötä tehty pöytälaatikon avaaminen on kerännyt alle vuorokaudessa yli 300 lukijaa ja useita ihania yhteydenottoja sähköpostiini ja FB:n viestilaatikkoon. Minusta tuntuu, että ihan pian pääsemme nauttimaan uuden yhteistyön hedelmistä. Lupaan julkaista tekstieni pohjalta syntyvät laulut täällä blogissani ja FB-sivullani. Ja täytyyhän minun runoilla lisää, kun kerran näin mahtavia säveltäjiä ja muusikoita esiin putkahti!

Kirjan osalta on edelleen jännittävät tunnelmat. Saan kyllä jonkin verran henkilökohtaista palautetta kirjasta, mutta harva uskaltautuu julkisesti mielipidettään kertomaan. Kirjan on nyt lukenut ehkä noin 500 henkilöä, eli miljoonia potentiaalisia lukijoita löytyy vielä. Jokainen kirja-arvio, kaverille kirjasta vinkkaus tai minulle lähetetty palaute auttaa eteenpäin.

Vajaan viikon päästä tililtäni lähtee kirjan taittotyöstä lasku ja olen todella lähellä tilannetta, jossa pystyn kirjamyynnillä senkin kuittamaan. Itse asiassa kahdeksan kirjan myynnin verran vielä pitäisi raapia kasaan, eli hyvältä näyttää. Kiitos teille kaikille panoksestanne kirjaa koskevien juttujen kirjoittamisessa ja välittämisessä! Kesän aikana on varmasti aika tehdä vähän välilaskelmia siitä, paljonko kaikenkaikkiaan olen miinuksella vielä. Tavoitteena hivuttautua plussan puolelle tämän vuoden aikana.

PS: Jos mietit, mitä kirjan omakustantaminen maksaa, niin aikasemmassa postauksessa tuota yritin vähän laskeskellakin.

 

 

Share Button