E-kirjaa pukkaa ehkä sittenkin…

Flickr_Tim_RT”No kyllähän mä lukisin sun kirjan, jos se olis e-kirjana”. ”No kyllähän mä e-kirjoja ostaisin, jos ne olis etes jotenkin kohtuuhintaisia”. Selvä, tehdään niin kuin haluatte. Mutta saadakseni selvää, mitä merkityksiä lauseet kätkevät sisälleen, tarvitse hieman apuanne.

 

 

Kuva: Flickr, Tim RT

Okei, myönnän. Olen ehkä pyörtämässä aikaisempaa ”Minähän en (vielä) tee e-kirjaa” uhoani. Tämä johtuu lähinnä siitä, että minulla on ihana ystävä, joka on nyt luvannut auttaa minua kirjan e-julkaisuksi saattamisessa. Välttääkseni jälkiviisastelua julkaisukanavan ja sopivan hinnoittelun suhteen toivoisin sonun vastaavan nyt jo ennen julkaisua seuraaviin yksinkertaisiin kysymyksiin:

1. Lukisitko kirjani mielummin e-kirjana? Missä kanavassa julkaistuna?

2. Mikä on mielestäsi sopiva hinta e-kirjalle tässä minun kirjani tapauksessa?

3. Montako e-kirjalatausta arvelet opukseni saavan vuodessa?

Vastauksia saa heittää tähän kommenttiosioon. Valitettavasti jouduin spam-hyökkäyksen vuoksi muuttamaan kommenttiosioita niin, että kaikki vastaukset käyvät minulla tarkastettavana, mutta lupaan julkaista myös mahdolliset negatiiviset arviot.  Kiitos!

Share Button