Unohtakaa Tinder – näin haetaan kumppania miljardin ihmisen maassa

treffitVäittäisin, että Kiinassa oikean treffikumppanin valinnassa yleensä painottuvat muut asiat kuin ulkonäkö. Hangzoussa asuville ulkomaalaisille suunnatusssa lehdessä oli allekkain kaksi treffi-ilmoitusta, jotka kuvaavat omalla tavallaan osuvasti kysynnän ja tarjonnan lakeja paikallisilla deittimarkkinoilla.

 Chinese Girl Wanted. I am a native man from new zealand. I am looking for a chinese girl for love and play. You do not need to speak english. I will give you what you need.

Do you want me? I’m 19 year old lady. I am very old already and want to get married soon. I want 5 children. I am looking for a man between 30-50 years. You must be tall Asian man that will love me forever. I don’t care if you are ugly. I’m sweet and pretty. Marry me!

Ja sama suomeksi:

 Halutaan kiinalainen tyttö. Olen natiivi mies Uudesta-Seelannista. Etsin kiinalaista tyttöä rakkauteen ja leikkiin. Sinun ei tarvitse puhua englantia. Minä annan sinulle mitä tarvitset.

Haluatko minut? Olen 19-vuotias lady. Olen hyvin vanha jo ja haluan avioitua pian. Haluan 5 lasta. Etsin 30-50 -vuotiasta miestä. Sinun pitää olla pitkä aasialainen mies, joka rakastaa minua ikuisesti. Ei haittaa vaikka olisit ruma. Minä olen suloinen ja nätti. Mene kanssani naimisiin!

 

Share Button