Kuinka pukeutua 60-vuotisjuhliin?

paraati2Koska muotiblogit ovat nykyään niin suosittuja, päätin minäkin postata hieman pukeutumisvinkkejä vuosijuhliin. Kiinan kansantasavalta täytti 60 vuotta lokakuussa 2009, aivan Kiinan komennuksemme loppumetreillä. Juhlan kunniaksi myös Hangzhoussa järjestettiin näyttävä juhlaparaati. Tässä teille makoisimpia näytteitä siitä ja ideoita siihen, kuinka pukeutua 60-vuotisjuhliin. Lopussa paljastan myös, millainen hahmo sai olemuksellaan vangittua median huomion.

 

 

 

Juhliin voi ottaa mukaan onnea tuovan otuksen. Ja kyllä, Kiinassa lohikäärmeet ovat hyviksiä. Ne suojelevat esimerkiksi kattojen nurkilla talon asukkaita. Mieti, millainen oma juhla-asusi voisi olla, jos siihen oman onneneläimesi liittäisit!

 

paraati1
paraati3
paraati2
paraati4

Sitten vuoroon tulivat muuten vain näyttävät asut. Näistä voi vaatimaton suomalaispukeutuja ottaa juhla-asuunsa mallia:

paraati5
 paraati6

Paraatissa kulki myös erilaisia kulkuneuvoja. Mietipä miten makeaa olisi juhlapaikalle päräyttää tällaisella kulkupelillä?

paraati7
paraati8
paraati10

Vaatimattomuus kaunistaa. Silloin voi pukeutua työtään edustavaan asuun, kuten nämä rakennustyöntekijät, koululaiset ja sairaanhoitajat:

 

paraati11
paraati12
paraati13

 

paraati14
Katselin paraatia niin kiinteästi, että meni tovi, ennen kuin huomasin saaneeni tällaisen ”varaisän” jostain palvelukseeni. Ei hajuakaan, kuka tuo kaveri on, mutta kovin tyytyväisen oloisena hän lapsiani paraatin varrella kärräsi. Tällaista ei kyllä Suomessa voisi kuvitella tapahtuvan.

 

Lapsikaappausta ei onneksi tarvinnut pelätä, sillä virkavaltaa oli kyllä paikalla.
paraati15

Heillä olikin tarkkailtavaa, sillä provinssien kauneuskuningattaret oli kuljetettu paikalle kotiseutuaan edustamaan.

paraati16
paraati17

Unohtakaa vaisut seepra- ja leobardikuviot! Kun pukeudutaan eläinteemaan niin pukeudutaan sitten kunnolla! Nämä olivat ainakin lasten mielestä parhaita asuja.

paraati18
paraati19
paraati20
paraati21

Ja sitten loppuhuipentumana ne hämmentävimmät otukset. Ensinnäkin, kukapa ei tahtoisi pukeutua juhlaan banaaniksi? Tosin, joukossa näkyi pari varvastossuksikin pukeutunutta, joten mikäpä siinä…

paraati22

Entäpä, miten Mikki Hiiri liittyy Kiinan kansantasavallan vuosikymmeniin?

paraati23

Ja kaiken tämän hulinan keskeltä media löytää haastateltavakseen tietenkin se kaikista omituisimman otuksen:

paraati24

Niin, Kiinassa minä olin aina se erilainen.

 

Share Button