Arvokkainta on: lukijapalaute

kananjalatOi te ihanat ihmiset, jotka vaivaudutte kirjoittamaan minulle palautetta kirjastani! Olen saanut sähköpostia, Facebook-viestejä ja rohkeimmat ovat ihan kasvokkainkin palautetta antaneet. Jokainen palaute jännittää, sitä pitää hieman pureskella, enkä varmaan osaa heti mitään fiksua vastata. Kiitokseksi tarjoan teille tässä kuvassa näkyviä kiinalaisia herkkuja – kananjalkoja imeskeltäväksi. Olkaapa hyvä!

Erityisen kiitollinen olen siitä, että osa lukijoista on uskaltanut suositella kirjaa ystävilleenkin. Postannut kenties omaan some-virtaansa kirjasuosituksen tai ostanut kirjan lahjaksi. Näiden suositusten voima on ihmeellinen. Ne rohkaisevat minua jatkamaan ja saan yhteydenottoja itselleni ennastaan tuntemattomilta lukijoilta.

Aika monta kertaa olen myös jo saanut vastata kysymykseen: ”Kai sä kirjoitat vielä lisää?”.

Tuohon onkin vaikea vastata. Kirjoitan kyllä, mutta julkaisenko ja missä formaatissa, sitä en tiedä. Minulla on kyllä jo seuraavan käsikirjoituksen synopsis valmiina ja ensimmäistä kirjoitusversiotakin jo 100 sivua kasassa, mutta olen nyt tuon työn siirtänyt hetkeksi sivuun ja päättänyt, että keskityn tämän syksyn elämään tämän esikoisen kanssa. Tarkoitus on julkaista Kadotetut Kasvot vielä e-kirjana ja ehkä myös äänikirjana tämän syksyn aikana.

Uskoisin, että jos nämä vielä olohuoneessani odottelevat 20 kirjalaatikkoa hupenevat tämän vuoden aikana, rohkenen julkaisemaan lisää. Lukisitko?

Share Button