Käytätkö Blogilista.fi palvelua?

Flickr_Anna_Hirsch_bloggingKävin lisäämässä tämän omakustannekirjailijan blogin blogilista.fi palveluun. Käsittääkseni tuossa palvelussa on kyse siitä, että blogeja etsivät löytävät sieltä aihepiireittän ja suosion mukaan lajiteltuna suomalaisia blogeja. Palveluun kirjautuneena saa kätevästi kaikkien suosikkiblogien viimeisimmät postaukset koostettuna näkyviin. Bloggaajana sitä tietenkin toivoo tuota kautta löytävänsä uusia lukijoita.

 

Kuva: Flickr / Anna Hirsch

Listalla on tällä hetkellä yli 55 000 blogia. Suomalaiset ovat siis ahkeria blogin perustajia. Palvelu myös seuraa sitä, mitä blogeja palvelun käyttäjät seuraavat. Blogilistan mainitsemat lukijamäärät eivät ole siis blogien todellisia kävijämääriä vaan nimenomaan blogilistan kautta blogeihin päätyneitä lukijoita.

Esimerkiksi minun blogini kohdalla näyttäisi blogilistan statistiikan mukaan olevan 2 lukijaa viikossa. Moikka vaan isi ja äiti!

blogilista

Google Analyticsin mukaan lukijoita on viimeisen viikon aikana ollut kuutisen sataa. Hei vaan te ketä ikinä olettekin!

viikonlukijat

Mutta takaisin asian ytimeen. En tunne kovin hyvin blogilistan tapaisia palveluita. Minne kaikkialle blogi olisi hyvä linkittää tarjolle potentiaalisille lukijoille? Mitä sinä käytät?


Lisää suosikiksi

Share Button