Tervetuloa Kirkkonummen Kipinään pe 29.8.!

kirjatuliKipinä on kaikille avoin paikka, jossa järjestetään yhteisöllistä ohjelmaa vapaaehtoistyönä. Kipinä on kahden viikon kokeilu, jossa hyödynnetään tyhjillään olevaa liiketilaa. Ovet ovat auki ja sisälle saa tulla, Kipinässä on mahdollisuus kohdata. Perjantaina 29.8. klo 10-11 olen mukana Kipinässä. Tervetuloa kuulemaan näyteluvut Kadotetut Kasvot -kirjasta! 

Olen ihan innoissani tästä mahdollisuudesta tavata sekä kirjan jo lukeneita että siihen vasta tutustuvia. Tilaisuus sopii etenkin henkilöille, joita kiinnostaa Aasiassa matkailu, kirjoittaminen tai äänikirjat. Näytelukujen kuuntelun jälkeen yleisöllä on mahdollisuus esittää kirjaan ja osamustannekirjailijan työhön liittyviä kysymyksiä. Osallistujat palkitaan syksyllä 2014 teoksesta julkaistavalla äänikirjaversiolla. 

Eli tässä sekin nyt tuli julkaistua. Haluan tehdä kirjasta äänikirjaversion. Nyt olisikin sopiva aika sinun vinkata, mikä olisi järkevä formaatti sen julkaisemiselle. Kaikki vinkit, toiveet ja kommentit ovat tervetulleita!

Lisätietoa Kipinästä: http://kirkkonummenkipina.wordpress.com/

Share Button