Millaista palautetta olet saanut?

safari3Aika usein minulta kysytään, millaista palautetta kirja on saanut lukijoiltaan. Siihen kysymykseen on vaikea vastata neutraalisti, kun ei haluaisi kuulostaa kauhealta kehuskelijaltakaan (vaikkapa kukapa sen hännän nostaisi ellei…)

Siksipä kokosin tälle sivulle tulleen lukijapalautteen sekä löytämäni julkisissa blogeissa olleet kirja-arviot yhteen tähän artikkeliin.

 

Ape:
Opin kirjasta uusia ihmeellisiä asioita. Kyllä kiinalaiset ovat minun mielestäni hieman kummallista kansaa. Tiesitkö että jotkut käyvät Kiinassa yöpaita päällä kaupassa? ” Lue lisää Apen blogista >>

Perus-Pirre:
Kirjoitan tämän kirja-arvion, vaikken olekaan lainkaan kokenut arvioija, koska tiedän Helin näitä kommentteja kaipaavan ja koska omakustanneteokselle kelpaa kaikki markkinointi – ja koska pidin kirjasta ja toivon monen lukevan sen! ” Lue lisää Pirren blogista>>

Sanna:
”Perheen äidistä sain valitettavan usein sellaisen ”nalkuttava-kotiäiti”-kuvan, ja loppua kohden jo ärsyynnyinkin häneen. Mutta tämän selittää varmasti se, että olen itse luonteeltani niin erilainen kuin kyseinen äiti, että en oikein löytänyt hänestä samaistuttavaa piirrettä laisinkaan.Lue lisää Sanna blogista >>

Jane:
”Ulkosuomalaisten kokemuksista lukeminen on aina mielenkiintoista ja Kiina kulttuurina kaikessa perinteisyydessään kiehtova. Kirjaa ei kuitenkaan löytynyt Ylöjärven kirjastosta (eikä edes Tampereelta).” Lue lisää Janen blogista>>

 

Ja täällä kirjan kotisivuilla käännettiin lukijapalautteet niin, että tuorein on aina päälimmäisenä. Vielä kun oppisin vastaamaan palautteisiinne Reply-nappulalla eikä kokonaan erillistä postausta tekemällä. Kehitys kehittyy. Kiitos Pasi Örnille avusta näiden kotisivun vääntelyiden kanssa.

Share Button