Maailma kynässä

Flickr_martinakOlen kirjoittanut maailmasta. Elämästä maapallon toisella puolella. Sieltä, minne lapsuudessa tunnelia yritettiin kaivaa. Olen seissyt maailman nurjalla puolella. Hämmästellyt ja siksi kirjoittanut. Siksi olenkin erittäin iloinen kertoessani, että olen mukana

Maailma Kynässä -tapahtumassa, jonne sinäkin olet tervetullut:

4.10.2014 klo 10–16
Ravintola Villiankka
Monitoimikeskus Lumo, Korso, Vantaa

Tapahtumassa kirjoittamisen harrastelijat ja ammattilaiset pääsevät kohtaamaan ja keskustelemaan kirjoittamiseen liittyvistä kysymyksistä. Tarkoitus on innostua yhdessä ja oppia toinen toisiltamme. Tilaisuuteen on vapaa pääsy kaikille kirjoista ja kirjoittamisesta pitäville, tarkempi ohjelma löytyy tapahtuman blogista. Toivottavasti pääset paikalle, olisi kiva tavata sekä kirjani lukijoita että kirjoittamista rakastavia!

Minulla on suuri ilo ja kunnia olla mukana tapahtuman kirjailijapaneelissa keskustelemassa aiheesta ”Miten oma elämä näkyy teksteissä?” Enkä suoraan sanoen vielä tiedä, kuinka paljon paljastaa.

 

Kuva: Flickr, Martinak15

Share Button