Vuoden omakustanne?

Flickr_Richard JonesRohkeasti päätin lähteä mukaan Indie Book Awards -kisaan mukaan. Upeaa, että tällaisia palautteensaantimahdollisuuksia järjestetään uusille kirjailijoille! Kisassa tuomaristo arvioi kirjan sisällön lisäksi teoksen graafista suunnittelua, markkinointia, myyntiä ja yleensäkin paketin toimivuutta. Tiedän tehneeni kovasti töitä ja seison kirjani takana tai edessä, miten tarve vaan milloinkin on. Jännittää, toivon saavani mukavaa palautetta.

Lähetin kisahakemukseni jo viikkoja sitten ja harmittaa ainoastaan se, ettei hakemusta taida pystyä jälkikäteen mitenkään täydentämään uusilla tiedoilla. Jos tuon täydentämismahdollisuuden saisin, kertoisin saamastani lukijapalautteesta, kirjan päätymisestä kirjaston bestseller hyllyyn. Mainitsisin FB-sivustani, uusista myyntikanavista ja yhteistyökumppaneista (Booky, BTJ, Kirjavälitys, Prisman verkkokauppa, CDON.com). Niin ja kaikista niistä tapahtumista joihin olen kirjan kanssa osallistumassa: esimerkiksi Maailma Kynässä tapahtuma 4.10 ja ILONA taidetapahtuma Meilahden sairaalassa 9.10.

Kertoisin vielä salaisista ideoistani yllättäviin yhteistyötempauksiin liittyen. Älä tule paha kakku, tule hyvä kakku!

Lisätietoja kisasta >>

 

Kuva: Flickr /Richard Jones

 

Share Button