Ääni, joka oli kuultava livenä

SophieJokin aika sitten etsintäkuulutin täällä blogissa säveltäjiä sanoituksilleni. Sain paljon yhteydenottoja ja paluupostissa muutamia upeita sävellyksiä. Aion yksi kerrallaan työstää niitä valmiimmaksi. Niin monen palasen pitää vain ensi loksahtaa paikalleen. Kärsivällisyyttä siis – hiljaa hyvää tulee.

Saatuani käteeni hyviä biisejä, edessä oli niihin sopivan äänen etsintä. Silloin törmäsin Sophieen.

Olin ihaillen kuunnellut Sophien laulantaa pari vuotta aikaisemmin televiosta Voice of Finland -kisassa. Koska tunsin hänen sisarensa ennastaan työkuvioiden kautta, rohkenin yhteydenottoon. Samaan aikaan Youtubeen ladattua ääninäytettä kuunnellessani mietin, paljonkohan editointia laululle on nauhotteiseen tehty ja millainen Sophien ääni mahtaisi olla livenä.

Heli&SophieNyt on ensimmäiset livetreenit pianon kanssa vedetty ja voin kertoa, että kylmiä väreitähän tuo ääni aiheuttaa. Sophiella on ihan uskomattoman kaunis ja herkkä, mutta samalla taidokas laulutapa. Ei voi kuin ihailla. Katsotaan, josko saisimme yhdessä jotain koskettavaa aikaiseksi.

Kiitos Nelli Milanille, joka on säveltänyt sanojeni pohjalta meille kauniin laulun työstettäväksi. Ja pistäkäähän Sophien Instagram-tili seurantaan. Kannattaa fanittaa etujoukoissa!

Share Button