Nousevia kykyjä haussa!

Flickr_MarkRoyEtsin yhteen projektiin liittyen uusia kykyjä. Taitavia ihmisiä, jotka eivät vain vielä oikein ole tulleet löydetyiksi. Tunnetko sinä kykyjä seuraavilta aloilta? Saa vinkata ja ilmiantaa. Ennenkaikkea haussa on mukavia ja uuden tekemisestä innostuvia tyyppejä!

 

Kuva: Flickr, Mark Roy

 

 

1. Wannabe muotisuunnittelija, joka osaa joko keksiä ekologisesti jänniä ideoita tai luoda dramaattisia iltapukuja. Vaaterekissä on jo muutama asu valmiina, mutta niiden näytille saamiseksi tarvitsisi apua promokuvien tai videon tekemisessä.

2. Videokuvaaja, jolla on jo jonkin verran kokemusta esimerkiksi musiikki- tai mainosvideoiden teosta, mutta hinnat eivät ole kohonneet vielä Hollywood-tasolle. Etsitään siis kaveria, jolta onnistuu sekä käsikirjoitus että kuvaus ja leikkaus.

3. Taidevalokuvaaja, joka hallitsee persoonalliset muotokuvat. 

4. Vielä tuntematon korusuunnittelija, joka pursuaa joko ekologisia ideoita tai luo näyttäviä kaulakoruja.  Tässä projektissa pikku piiperryksellä ei pärjää, vaan haluamme jotain, mikä kuvassa erottuu edukseen. 

5. Jotain muuta, mutta mitä? Ehkä tanssija, taitava temppuilija, näyttelijä, sponsori…saa vinkata!

Lähetä vinkkisi joko kommentoimalla tätä postausta tai laittamalla postia osoitteeseen heli@kiinakirja.fi.

Share Button