Nyt alkaa tapahtua

StudiollaEttä voi ihminen olla täpinöissään! Monta kivaa projektia on nytkähtämässä eteenpäin. Tässä kuvassa olen musiikkistudiolla. Olipa mukava tavata ihminen, joka osaa asiansa ja auttaa eteenpäin. Eli kyllä, omaa laululyriikkaa pääsen kohta kuulemaan valmiimpana biisinä. Jännittää, tuskin maltan odottaa. Mutta koska keskeneräisistä asioista ei passaa puhua, muistuttaisin parista lähiajan tapahtumasta.

Lauantaina 4.10. Vantaalla järjestetään harrastekirjailijoille ja kirjojen ystäville Maailma Kynässä tapahtuma. Odotan innolla kirjailijatapaamisia ja tietenkin paneelikeskustelua, johon minulla on ilo osallistua. Tulethan mukaan!

Torstaina 9.10. Meilahden sairaalassa järjestetään vapaaehtoisvoimin ILONA-tapahtuma, jossa taiteen keinoin piristetään sairaalan arkea. Olen tarjoutunut tuonne biisilyriikan työpajaa vetämään sekä kirjastani näytelukuja lukemaan. Katsotaan, jos saadaan aikataulut järjestäjäosapuolen kanssa osumaan yhteen. Olisi ilo olla mukana.

Share Button