Kun en kirjoita, teen kettuja

kettuEi, ei minua ketuta. Olen vain jonkinlaisessa välitilassa. Koko joulun makasin kuumeessa ja jätin yöt yskimiseltä nukkumatta, enkä jaksanut edes ajatella. Vaikken mitenkään voinut unohtaakaan, kaikkea sitä mitä olin pitkällä lomallani aikonut ja halunnut tehdä. Lopulta löysin itseni toipilaana pistelemässä neulalla huovutusvillaa eläimen asentoon. Ja niinkin oli hyvä.

Oikeastaan minulla on Kadotettujen Kasvojen osalta vain muutama asia enää tekemättä. Verottajalle ilmoitukset kirjamyynnistä, e-kirjan julkaiseminen tavalla tai toisella ja tämän nettisivuston kevyt uudistaminen niin, ettei kirja enää ole niin suuressa roolissa. Ehkä enemmänkin tarinaa viestinnästä, markkinoinnista, laululyriikoista ja kenties joskus tulevaisuudessa seuraavasta kirjaprojektistakin. Jos sellainen tulee.

Minulla on 100 sivua seuraavaa kässäriä kirjoitettuna ja synopsis valmiina, mutta rimakauhu on kova. Nyt kun tiedän, miten iso työ on kirjan kansiin saattamisessa ja sen kaupaksi saamisessa, pistää ainakin miettimään, ettei homman takia kannata yöuniaan alkaa uhraamaan. Tulkoon omalla tahdillaan jos on tullakseen.

Ehkä vuosi 2015 onkin minulle musiikin vuosi…

Share Button