Sophie Aittolan ensijulkaisu: Irti Päästetty Radio Edit

Sophie AittolaTässä on Sophie. Ihastuttava ja lahjakas nuori nainen, jonka ääni on sellainen, ettei meinaa todeksi uskoa. Ja nyt on hieno hetki: saimme juuri valmiiksi Sophien ensimmäisen oman julkaisun ”Irti päästetty” -kappaleen Radio Editin. Sen voit kuunnella ja ladata maksutta tämän postauksen lopussa olevan SoundCloud-linkin kautta.

Kuulin Sophien laulua ensi kerran Voice
of Finlandissa vuonna 2012. Hän jäi mieleeni pehmeä-äänisenä voimaballadien taitajana. Kun sitten käsissäni oli sanoittamani ”Irti päästetty” kappale Nelli Milanin tekemällä sävellyksellä, päätin rohkaistua ja kysäistä Sophieta mukaan biisin julkaisuun. Niin hienoa, että hän innostui tästä!

Mistä laulussa sitten on kyse?
– Laulussa kuvataan erotilannetta, jossa toinen osapuoli on päättänyt lähteä, mutta on vielä fyysisesti läsnä. Sanoituksessa on mielestäni paljon tahdon alle peiteltyä surua ja pettymystä. Siksi pyrin yhdistämään tulkinnassani herkkyyttä ja voimaa, Sophie kertoo.


Laulun on säveltänyt oululainen artisti-laulunkirjoittaja Nelli Milan ja sanoittanut kirjailija Heli Järvenpää. Tuotannosta vastaa Lauri Hämäläinen, Square Ink @ Sonic Pump Studios. Masterointi: Henkka Niemistö / Chartmakers.

PS: Nyt sinä voit auttaa. Tässä on Radio Edit vaan kuinka sen saisi soimaan radioon?

Share Button