Hetki kun ei tapahdu

rape and the treeNyt on sellainen hetki. Kun tuntuu, että juuri nyt ei tapahdu oikein mitään. Ja silti kaikenlaista pientä on tekeillä. Odottelen kolmesta eri sanoitustyöstäni demoversioita kuultavaksi lähiaikoina. Kaikki eri musiikintekijöillä käsiteltävinä. Tuskin maltan odottaa ensikuulemista.

Kevään aikana olen ollut mukana myös erään tv-sarjan kuvauksissa, mutta siitä ei saa vielä puhua sen enempää. Kerron kyllä sitten, kun aika on.

Yksi lastenkirja on myös tekovaiheessa. Tekstit valmiina, muu osio toteutuksesta vielä muiden käsissä.

Ja eräänä iltana mieleeni hiipi ajatus siitä, että voisin sittenkin jatkaa toisen kirjakässärin työstämistä. Sen kanssa on edessä iso työ. Mutta kyllä, ehkä, joskus. Ja sitten toisena iltana toinen ajatus, että eihän aina tarvitse jotain. Joskus voi vain olla.

Kuva: Flickr: skoeber

Share Button