Suosituimmat jutut tänä vuonna tähän mennessä

ikkunaTätä blogiani luetaan noin 1 500 kertaa kuukaudessa. Silti arvelen, että osa kiinnostavistakin jutuista saattaa mennä lukijoilta ohi, joten ajattelin koota koosteen blogini suosituimmista jutuista. Tässä TOP 5 juttua sen mukaan, kuinka monta kertaa niitä on käyty tänä vuonna lukemassa.

 

 

 

 

 

kindle

 

1. Tästä Kadotetut Kasvot e-kirja ilmaiseksi

Olen luvannut jakaa kirjani ilmaiseksi ainakin tuhannelle ensimmäiselle latajaalle. 590 henkilöä on lukenut tämän artikkelin ja noin 200 heistä ladannut kirjan. Vielä ehtii siis kirjan omaan lukulaitteeseensa nappaamaan!
Ps. Kiitokset Jari Huomolle avusta e-kirjan tekemisessä!

 

 

Sophie Aittola 32. Irti Päästetty nyt Spotifyssä ja vähän muuallakin

Julkaisin elämäni ekaa kertaa musiikkia Spotifyyn ja kokosin ohjeet, kuinka se käytännössä tehdään. Tästä artikkelista on tullut ehkä eniten positiivista palautetta eri somekanavien kautta. Suurkiitokset MadCraftin Tompalle kaikistä tähän teemaan liittyvistä käytännön neuvoista! Ja tietenkin ihanalle Sophie Aittolalle pinnat mukaan heittäytymisestä ja Lauri Hämäläiselle biisin tuotannosta.

 

parvi3. Nyt tai ei koskaan

Tässä postauksessa paljastin olevani mukana tämän syksyn uutuusrealityssä nimeltä ”Nyt tai ei koskaan”. Sarjan alkuun on aikaa enää kuukausi, jännittävää! Saan parin viikon sisään lisäohjeita siitä, mitä saan sarjan teosta teille kertoa, joten stay tuned! Hyvä meidän parvi!

 

 

Flickr_MityaKu4. Vapaata lyriikkaa: Antaa uuden koskettaa

Kyllä, sain pakit. Sen sijaan, että olisin jäänyt asiaa märehtimään, laitoin laululyriikan jakoon ja etsintäkuulutin mahdollista säveltäjää. Ja tiedättekös? Tällä viikolla sain tästä jo ekan demopätkän kuultavakseni. Eli uutta musaa tulee syksyn aikana julkaisukuntoon!

 

 

Flickr_JayMorgan5. Kuplassa ja vähän sen ulkopuolellakin

Tämän vuoden Community Manager Appreciation Dayssa eli yhteisömanagereiden kokoontumisajossa emännöin web-paneelia, jossa keskustelimme somen tuomista mahdollisuuksista ja haasteista yrityksille eri toimialoilla.

Share Button