Hei mä tubetan ja vloggaan!

Olen jo yli vuoden ajan pitänyt Youtubessa vlogia eli videoblogia. Tarkoitukseni on ollut jakaa välähdyksiä teemoista, joita viestintäpäälliköltä työmaalla kysytään tai aiheista joita itse pohdin ja pyörittelen. Välillä julkaisen kanavalla toki myös musaprojekteihin liittyviä videoita. Katsojia videoillani on vielä vähän. Mutta tässä TOP 3 videot katsojamäärän mukaan, olkaapa hyvä!

1. Sophie Aittola: Irti Päästetty

Tämä kappale on peräisin kynästäni. Ensin olivat sanat ja sitten Nelli Milan kehitti sävelen. Kun laulajaksi saatiin uskomattoman ihana Sophie Aittola ja tuotannon puikkoihin osaava ammattilainen Lauri Hämäläinen, syntyi tällainen yli 1500 kertaa kuunneltu kappale:

2.  Kai sä nyt googletat ne hakijat?

Tällä videolla vastaan työantajien usein esittämään kysymykseen: voiko työnhakijasta googlettaa lisätietoja? Teenkö itse niin?

3. This is Tubecon

Eilen kuvaamani video siitä, miltä Tubecon tapahtuma näyttää aikuisen silmin katsottuna on kerännyt jo ensimmäisen vuorokauden aikan lähes 300 katsojaa!

 

Kanavani muut videot löydät täältä >>
Tervetuloa seuraamaan. Otan muuten mielelläni myös kysymyksiä ja ideoita vlogiaiheiksi vastaan 🙂

Share Button