Meidän bändi, jee!

bändiTänään vedettiin Algol Houde Bandin ensimmäinen bilebändikeikka. Meillä oli ilo esiintyä yhteisen työnantajamme, Algolin, liikuntailtapäivässä urheiluhenkisellä biisisetillä. Tunnelma ennen keikkaa oli latautunut. Ja nyt keikan jälkeen ainakin itse käyn ihan ylikierroksilla. Jälkihikeä suorastaan pukkaa.

Keikka oli myös itselleni ensimmäinen tätä laatua. Aikaisempaa kokemusta on vain kuorolauluesiintymisistä, piano+nainen tyyppisistä keikoista ja yläasteaikaisista koululaisten bändikisoista.

Algol House Bandimme ideologia on, että työpaikaltamme kuka vain saa tulla toimintaan mukaan ja biisejä harjoitellaan niin, että jokainen mukanaolija pääsee esiintymiskokemusta hankkimaan. Minulla oli ilo laulaa tänään kaksi bilebiisiä sekä soittaa koskettimia yhdessä kappaleessa. Tätä lisää! (Tai ehkä pitää yleisöltäkin kysyä….)

Share Button