Ihanan Imagon snäppiemäntänä

SAMSUNG CSC

Minulla on kunnia vallata entisen oppilaitokseni Jyväskylän yliopiston yhteisöviestinnän opiskelijoiden ainejärjestö Imagon snäppitilin täksi viikoksi. Pistä siis Snapchatissa seurantaasi @imagory

Valmistuin  yhteisöviestintä pääaineenani vuonna 2001. Aion tämän snäppiemännyyteni aikana raottaa näkymää viestintäpäällikön työpäiviin. Toivoisin näin luovani realistista kuvaa työstä ja olisi upeaa, jos joku löytäisi tätä kautta omalle uralleenkin vinkkejä. Luvassa on avoin töräytys niin työn helmistä kuin haasteistakin. Viikon aikana piipahdetaan myös rakkaiden harrastusteni parissa: teatterin koelukutilaisuudessa, tubettajien tapaamisessa ja UMK-viisufinaalissa.

Jos tuntuu, ettei viikko riitä, jatkan 30.1. alkaen snäppäämistä omalla tililläni @helijarvenpaa.

Share Button