Mikä ihmeen Aikuistubettajat?

Kuva: Timo Kantola

Olen löytänyt porukan yhtä outoja aikuisia kuin mitä itse olen. Sellaisia tyyppejä, jotka opettelevat innolla uusia asioita kokeilemalla ja itse tekemällä. Ideoivia, rohkeita heittäytyjiä, erilaisuudelle tilaa antavia. Enää minun ei tarvitse yksinäni vastata kysymykseen ”Miksi tubetat?”. Meitä aikuistubettajia on iso joukko ja nyt teemme videoita myös yhdessä.Päädyimme käyttämään termiä ”aikuistubettajat” yhteisenä tunnisteena, jotta aikuisten tekemää videosisältöä olisi aikasempaa helpompi löytää Youtubesta. Monihan mieltää tubettamisen edelleen vain nuorison juttuna. Vaikka juuri se moninaisuus on tuonkin kanavan hienous.

Jos haluat kurkkia, mitä aikuistubettajat tekevät, tässä vinkkejä, miten pääset alkuun.

1. Tubeconin Aikuistubettajat kanavan ja sen soittolistojen kautta löydät paljon aktiivisia suomalaisia aikuistubettajia. Käy kurkkimassa, josko löytäisit itseäsi kiinnostavaa sisältöä. Toinen paikka sisältöjen bongailuun on Aikuistubettaja Facebook-sivusto.

2. Tule Tubeconiin tutustumaan meihin ihan livenä. Tubecon on elokuussa Helsingissä kaikille tubettamisesta kiinnostuneille suunnattu tapahtuma, jossa on isojen tubestarojen ohella mahdollisuus kuulla asiantuntijapaneeleja ja saada vinkkejä toimivasta sisällöstä. Aikuistubettajat ovat tänä vuonna isosti tapahtumassa mukana.

Jos vielä epäilyttää, kannattaa katsoa kaksi itseironista lyhyttä videotani aikuistubettamisesta. Ja olisi tosi kiva, jos laittaisit kanavani seurantaan!

Share Button