Aika uudistua

kirjatuli1Tasan kolme vuotta sitten seisoin kotimme edessä vatsa kipeänä katsomassa, kun rekka-auto peruutti pihatielle. ”Noin paljonko niitä on?”, ajattelin ja mietin, mitä tekisin, jos kirjalaatikot eivät olohuoneesta minnekään katoaisikaan. Nyt kun esikoiskirjan julkaisusta on kulunut jo kolme vuotta minun ja tämän sivuston on tarve uudistua.

Minulla ei ole enää fyysisiä kirjoja myydä, ne loppuivat alle vuodessa. Parikymmentä kirjaa olen säästänyt itselläni erikoishetkiä varten. Suunnitelmissani ei ole tällä hetkellä uuden kirjan julkaisu. Vaikka tekstejä on pöytälaatikkoon kertynyt, kyseenalaistan sitä, mitä saisin tekemällä saman valmiiksipuristamisprosessin uudestaan yksin. Siksi kadotetutkasvot.fi sivun tarinatkin on aika laittaa pakettiin.

Haluan jatkaa bloggaamista viestinnästä, inspiroivista taiteellisista yhteistyökuvioista, somemaailmasta. Jakaa vinkkejä toisille pienyrittäjille sekä viestinnän ja markkinoinnin perusoppeja hakeville.

Mietin vielä tovin, muokkaanko tätä nykyistä sivustoa uudeksi vai aloitanko kokonaan tyhjältä pöydältä. Jotain uutta. Kuulostaa innostavalta!

Share Button