Tuu moikkaan Tubeconissa!

Tubecon_paneeliaiheOn mukavaa päästä tapaamaan muita tubettajia ja tubettamisesta kiinnostuneita Tubeconiin, Hartwall Areenalle 12-13.8. On mahtavaa innostua, saada ideoita ja vaihtaa ajatuksia monista eri teemoista. Ja minusta olisi tosi kiva tavata Tubeconissa sinut, blogini lukija tai vlogini seuraaja. Siksipä pistän tähän vinkkilistan siitä, mistä minut ainakin tapahtuman aikana tavoittaa. 

 

 

LA 12.8.

klo 12.30 Jos olet mukana tubettajana sisällöntuottajien ohjelmalinjalla, olen lauantaina juontamassa tuon trackin.

klo 15.10. Aikuistubettajat esittäytyvät päälavalla ja silloin olen mukana tuossa porukassa taustapönöttäjänä.

 

SU 13.8.

klo 11-11.45 Aikuistubettajien Meet & Greet Tubeconin katsomolohkossa

14.30-15.15 Vedän aikuisparkissa paneelikeskustelun aiheesta ”Mitä aikuisen pitäisi ajatella lapsen tubettamisesta?” Mukana keskustelemassa ovat A-lapset kanavalta Roope, Anniina Lundvall Pelastakaa Lapset järjestöstä, Ville Kormilainen (Esko Mörkö) ja Funny Family.

 

Tule moikkaamaan!

Share Button