Kaikki hyvät tyypit eivät ole verkossa

tiedonhakuLuulitko, että kaikki löytämisen arvoiset osaajat ovat jo verkossa esillä? Eivät he ole. Edelleenkin omissakin ammatillisissa verkostoissani on huipputyyppejä ja oman alansa oivaltavia asiantuntijoita, jotka ovat minun näkökulmastani katsottuna piilossa. Heillä on paljon osaamista ja tietoa, mutta he pitävät kaiken tuon tiedon piilossa tai ovat tunnettuja vain pienissä suljetuissa piireissä. Niin paljon potentiaalia innostaa, löytää yhteyksiä, kehittyä yhdessä vieläkin paremmiksi!

Monissa organisaatiossa tuskaillaan puolestaan sen kanssa, ettei olla varmoja, tehoavatko perinteiset markkinoinnin keinot enää. Tulemmeko nähdyksi, kuulluksi, löydetäänkö meidät?

Omassa työssäni painopiste tunnettuuden kehittämisessä on siirtynyt voimakkaasti verkkonäkyvyyden kehittämiseen, yhteistyökuvioihin sekä mahdollisuusviestintään. Verkkonäkyvyyden kehittämisessä juuri ne omista kokemuksistaan ammentavat asiantuntijat ovat työyhteisölle arvokkaita tunnettuuden rakentajia. Siksi, ammattilaisia avoimemmin viestimään innostaakseni tein tämän videon:

Share Button