Apuja sometaitojen opetukseen tarjolla

neliöOlen valmistellut ihan tuoreen koulutuspaketin, jonka teemana ovat asiantuntijaprofiilin rakentaminen somessa sekä some markkinoinnin työkaluna. Tarkastelen sosiaalisen median käyttöä sekä suuryrityksen, pienyrittäjän että yksittäisen henkilönkin näkökulmasta.

Olen suunnannut tämän setin erityisesti kaupallisen alan, viestinnän, markkinoinnin ja kulttuurialan opiskelijoille. Koulutus tarjoaa perusteet siihen, mitä somessa voi ja kannattaa tehdä ja toisaalta siihen, mitä kannattaa jättää tekemättä. Eikä tässä ole kyseessä tosiaankaan pelkkä teoriapaketti vaan tarjoan paljon case-esimerkkejä niin somessa onnistumisista kuin mokaamisistakin. Jopa ihan omistanikin.

Jos aihepiiri kiinnostaa, voit vilkaista esitysmatskuani Slidesharesta. Kerron mielelläni lisää ja minua voi tietenkin kutsua myös kertomaan noita tarinoita kuvien takana. Ensiesitys Mercuriassa 13.4. Odotan innolla kohtaamistamme!

Share Button