Listaan töitä seuraajalleni

Lähes seitsemän vuotta vierähti. 21192072_10155135330224582_4520672454231950600_nAikanaan Algolille tullessani kansainvälinen toimintaympäristö ja mahdollisuus saada kokemusta esimiestyöstä kiinnostivat. Pääsin rakentamaan lähes tyhjältä pöydältä niin viestinnän kuin markkinoinninkin prosesseja, työskentelytapoja ja linjauksia. Työmaa tuntui loputtomalta, mutta niin vain kävi että parikymmenen verkkosivu-uudistuksen, uuden ilmeen jalkautuksen, analytiikka- ja sometilien perustamisen jälkeen nälkä kasvoi entisestään.

Pitkälle on tultu siitä, kun kuusi vuotta sitten neukkarissa minua ohjeistettiin: ”Me ei sitten haluta löytyä Googlesta”. Ajasta, jolloin kännykkään suhtauduttiin työvälineenä vähintäänkin epäilevästi ja sosiaalisen median tileihin pääsy oli työkoneelta estetty. Olen onnistunut saamaan ympärilleni porukan, joka on innostunut uudistamaan työtapoja. Voin hyvällä mielellä jättää työpöytäni seuraajalle: viestinnän perustyökalut ovat nyt kunnossa ja suunta on selkeä.

Kun mietin, mitä seuraavaksi, toiveet muutoksesta pomppasivat esiin. Minulle uraloikka merkitsee ennen kaikkea mahdollisuutta kokea ja oppia jotain uutta. Rakastan kirjoittamista ja siitä haluan pitää kiinni. Samaan aikaan haluan kehittää osaamistani digimarkkinoijana. Kääriä hihat, opetella pyörittämään digimarkkinoinnin työkaluja ja samalla kehittää sisältöjä ja palvelumalleja niin, että ne oikeasti palvelevat asiakasta.

Minua jännittää ja intoa pukkaa, koska onhan tämä jotain niin erilaista. Tutustu uuteen työpaikkaani >>

 

 

 

Share Button